top of page

Chantal Bleijlevens

“Loop jij al over straat met je kin omhoog, borst vooruit en een onweerstaanbare glimlach op je gezicht? Na een bezoekje aan een lingerie speciaalzaak kom je thuis met een superwoman-gevoel!”

Ken je dit gevoel nog niet? Loop dan eens binnen bij Ragazza Lingerie, de gezelligste lingeriespeciaalzaak in het hart van Valkenburg. Wij helpen dames met het vinden van lingerie die perfect past bij hun lichaam, persoonlijkheid, smaak én levensstijl. Wij stylen het lichaam én de geest van vrouwen. Een fijn setje dat bij je past doet wonderen. Gun jezelf dat gevoel van luxe, comfort en op-en-top vrouwelijkheid, want een vrouw die lekker in haar vel zit straalt!
Van nachtmerrie naar verwennerij
Veel vrouwen gruwelen bij het idee van het kopen van lingerie. Drukke warenhuizen, krappe pashokjes, steeds veranderende pasvormen en dat vreselijke tl-licht… Gelukkig kan het ook anders! Bij Ragazza lingerie in hartje Valkenburg vindt je rust, ruime paskamers, een breed assortiment en lingerie stylistes die precies weten welke maten en vormen passen bij jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan service en persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en het perfecte setje vindt, zodat jij vol zelfvertrouwen onze zaak uitwandelt. Mooie lingerie kopen is namelijk hartstikke leuk!
Ragazza Lingerie in Valkenburg biedt een selectie van kwalitatieve lingeriemerken, badmode, homewear, bodywear, shapewear en beenmode. Loop gerust eens binnen.

Schermafbeelding 2022-01-05 om 16.26.56.png
Ontmoet Chantal: Ontmoet het team
bottom of page